Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

1. Informatii despre site

 

1.1. Site-ul web SOLMAT.ro este proprietatea firmei SC SOLMAT SRL  , punct de lucru in Str Paleologu 3A, sector 2 , Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/16974/2006, CIF RO19133121,Cont RO54BTRL04301202R27621XX , Banca Transilvania Unirii, Adresa email office@solmat.ro numit pe parcursul acestor termeni si conditii Solmat.ro

 

1.2. Solmat.ro este un site web de comert electronic, oferind spre vanzare prin Internet produse si servicii din domeniul bricolajului, constructiilor si altor domenii conexe.

 

1.3. Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator inregistrat sau neinregistrat in site-ul Solmat.ro. Pentru cumpararea de produse si/sau servicii de pe Solmat.ro, va trebui sa fiti de acord cu urmatoarele Conditii generale de vanzare Solmat.ro inainte de plasarea unei comenzi.

 

2. Proprietatea Intelectuala

 

2.1. Continutul si design-ul Solmat.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Solmat.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de terte parti pe site-ul Solmat.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

 

2.2. Puteti copia si printa continutul Solmat.ro doar pentru folosinta dvs. personala.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Solmat.ro:
a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Solmat.ro asupra continutului.
Este interzisa orice utilizare a continutului Solmat.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email:
office@solmat.ro

 

2.3. In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe site-ul Solmat.ro, declarati ca:

  • sunteti de acord cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre Solmat.ro pentru toate drepturile de autor ale continutului publicat de dvs. pe site-ul Solmat.ro
  • garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe site-ul Solmat.ro
  • exonerati de raspundere Solmat.ro cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Solmat.ro

Solmat isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs. pe site-ul solmat.ro, fara informarea dvs.

 

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Solmat.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@solmat.ro cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor Solmat.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform legii 365/2002 privind comertul electronic.

 

2.5. Solmat.ro este marca a SC Consol Construct Unit SRL. Este interzisa utilizarea acesteia de catre terte persoana in activitati comerciale, in orice mod, fara un acord scris din partea solmat.ro.

 

2.6. Solmat.ro pune spre vinzare prin intermediul site-ului sau produse si/sau servicii puse la dispozitie de producatori sau furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 

3. Suspendarea accesului

Solmat.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Solmat.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Solmat.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Inregistrarea pe site-ul solmat.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este permisa doar utilizatorilor inregistrati, fiind protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Solmat.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa accesati log off/sign out din contul dvs. de utilizator al Solmat.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site.

5.2. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Solmat.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs.risc.

5.3. Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Solmat.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

 

6. Informatiile puse la dispozitie de dvs.


6.1. Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre Solmat.ro va fi folosita doar in concordanta cu prezentele termeni si conditii si cu Conditii generale de vanzare Solmat.ro, daca doriti sa cumparati anumite produse . Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intre-un mod corect si complet, ca si cu pastrarea acuratetii informatiilor in cadrul Solmat.ro .

 

6.2. Solmat.ro este un magazin de comert electronic si, ca atare, sunteti singurul responsabil cu privire la datele personale dezvaluite de dvs. Limitele in care Solmat.ro proceseaza date cu caracter personal este explicat in cadrul Politicii de confidentialitate.

 

 

7. Platformele de comunicare


7.1. Solmat.ro va poate pune la dispozitie platforme care permite inserarea de comentarii pentru fiecare produs afisat, cat si posibilitatea de a ne contacta prin intermediul site-ului.Toate informatiile puse la dispozitie de dvs prin comentarii la adresa produselor vor fi considerate informatii publice si le vom putea folosi ca atare. Sunteti de acord ca, indiferent de circumstante, atat Solmat.ro cat si colaboratorii sai nu vor putea fi facuti raspunzatori pentru informatiile trimise sau omise si ca sunteti responsabil pentru continutul postat.

 

7.2. Solmat.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera ilegale, discriminatorii, daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

7.3. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje si anunturi prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Solmat.ro este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Solmat.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Solmat.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie;
- Nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert;
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Solmat.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software);
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane.

8. Garantii si Exonerarea de raspundere


8.1. Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Solmat.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la punctul 7.3. Prin prezentul document intelegeti si acceptati faptul ca firma noastra va transmite datele dumenavoastra catre organele de ancheta, in cazul in care, ca urmare a publicarii unui mesaj, se porneste o investigatie penala sau se intenteaza o actiune judecatoreasca.

 

8.2. Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii mesajelor publicate in site, Solmat.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Solmat.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

8.3. Solmat.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.


8.4. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Solmat.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

9. Forta Majora


Solmat.ro, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Solmat.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Solmat.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Solmat.ro, erorile de operare, greva etc.

 

10. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

10.1. Anumite parti ale continutului publicat pe Solmat.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Solmat.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Solmat.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Solmat.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Solmat.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

 

10.2. Solmat.ro nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. Solmat.ro isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la serviciile Solmat.ro sau la newsletterul Solmat.ro. Aceste vor fi identificate in mod clar ca provenind de la Solmat.ro si vor avea posibilitate de desubscriere gratuita.

 

11. Modificarea termenilor

 

11.1. Solmat.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Solmat.ro va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Solmat.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

11.2. De asemenea, cumpararea de produse si/sau servicii puse la dispozitie de Solmat.ro fac obiectul unor termeni suplimentari, care va vor fi adusi la cunostiinta in cazul fiecarui astfel de serviciu, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului sau de finalizarea comenzii.

 

12. Legea guvernanta


Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.


Categorii