Reduceri! Hidroizolatie pensulabila pentru terase KOSTER 21 Expand

Hidroizolatie pensulabila KOSTER 21

Koster Koster

W 210 020

Nou

Hidroizolatie pensulabila pentru terase KOSTER 21

More details

98,35 €

TVA inclus

Inainte 103,53 €

-5%

4,92 € per kg

20 kg

Disponibilitate: in stoc
761f2deec5efde80c855be681e9b4313.jpg

Informatii

Un material de hidroizolare multifunctional cu o aderenta deosebit de buna la substraturi atat uscate cat si umede. KOSTER 21 este bicomponent, fara solvent, cu aplicare lichida, elastic si acopera fisurile. Se aplica lichid si deci este fara rosturi sau lipituri, fapt ce ajuta nespus de mult in cazul aplicatiilor pe detalii arhitecturale complexe. Datorita stabilitatii la UV este potrivit pentru utilizare atat la exterior cat si la interior. Culoarea alba reflecta lumina soarelui si reduce temperatura de pe suprafata constructiei. Acoperirea se intareste rapid, este foarte flexibila, rezistenta la trafic pietonal ocazional, imbatranire, raze ultraviolete (UV), inghet si sare.

KOSTER 21 etansaza impotriva uleiurilor sintetice si aliphatice cu puncte de fierbere inalte (pana la 2 bari). KOSTER 21 nu este rezistent la substante cu un continut inalt de hidrocarburi aromatice precum: benzen, xylen, toluen etc. 

Daca aveti intrebari, va rugam sa contactati echipa noastra tehnica.

KOSTER 21 nu contine compusi organici volatili (continut COV = 0), si este lipsit de poliuretani, izocianati si bitum.

Rata de acoperire (Galeata 20kg): 6,67m² (3kg / m²) - 8m² (2,5kg / m²) 2 straturi de aplicare

Domenii de aplicare:
KOSTER 21 este un material hidroizolant pentru impermeabilizarea partilor pozitive a subsolurilor, dalelor din beton, rezervoarelor, pentru acoperisuri plate, sub gresie, pe terase sau balcoane si la aplicatii similare. Este deasemenea potrivit ca si strat de acoperire de protectie împotriva uleiurilor minerale si a hidrocarburilor alifatice. KOSTER 21 este adecvat si pentru protectia suprafetelor în încaperi cu solicitari chimice si mecanice ale stratului de acoperire cum ar fi rezervoarele de decantare.

Despre KÖSTER:
Fondata in 1982, KÖSTER Bauchemie AG este specializata in dezvoltarea si productia de materiale si sisteme de hidroizolare ce respecta cele mai ridicate standarde de calitate. Astazi, KÖSTER formeaza un grup ce cuprinde mai mult de 20 de companii cu activitate la nivel mondial in peste 50 de tari.

Materialele sunt produse in Aurich, Germania. KÖSTER Bauchemie AG este o companie cu dezvoltare proprie si know-how unic.

Specificatii tehnice

Consum approx. 2.5 - 3.0 kg/m²
Ambalare 20 kg; 1 x 8 kg Pulbere, Ambalaj combinat; ; 2 x 6 kg Lichid (W 210 020)

Descarcari

Prezentare video